Se billeder og formandens tale fra jubilæet | Klik her..
Tilmeld Nyhedsbrev
Skriv kommentar        -----------------     Se kommentarer

Side 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
Connie Jørgensen  skriver den   07-12-2018
Vi var 25 besøgende fra FOA Kolding, fordelt over 2 aftener d. 27 + 28.11
Det var nogle helt fantastisk spændende aftener. Det var ildsjæle som stod for rundvisningen, det mærkede vi begge gange, men også de lækre hjemmelavede lagkager, smagte fantastisk. Det at det var mennesker, som selv havde oplevet livet i politiet og deres levende fortællinger, gjorde at, vi næsten ikke kunne løsrive os, og komme hjem.
Det er ikke sidste gang at jeg, fra bestyrelsen i FOA Kolding planlægger at lave et medlemsarrangement, på politimuseet. Jeg har fået så mange positive tilbagemeldninger, fra mine kollegaer som deltog på de pågældende aftener, så stor ros til ildsjælene på Museet.


Annette sørensen  skriver den   07-12-2018
Har været på besøg hos jer til rundvisning. En spændende oplevelse som varmt kan anbefales. Der blev serveret lagkage og kaffe. Vi blev opdelt i 2 hold som senere blev byttet. Et ene hold handlede om politiets arbejde, beklædning, fremgangsmåder og deruden “krydret” med virkelige fortællinger fra fortællerens eget virke i tjeneste.
Derefter fortællinger om arbejdet med det retslige i forbindelse med kriminalsager. Alt sammen yderst spændende og helt autentisk da personerne selv en med i fortællingerne. Dette kan varmt anbefales.

Simon Schmidt  skriver den   30-11-2018
Var torsdag aften til rundvisning og foredrag på dette fantastiske og spændende museum. En blanding af gode gamle anekdoter samt politiets historie og nutidig politi virke. En enormt spændende aften og med et kanon engagement fra personalet, som både bød på kaffe og dejlig lagkage.
Jeg kan kun anbefale at samle folk sammen og tage kontakt for at få en rundvisning samt foredrag. Jeg hopper hellere end gerne med på vognen igen, hvis jeg skulle få mulighed for det.

Tirsdagsklubben i Simmersted  skriver den   24-10-2018
Tirsdag den 23. oktober 2018 var Tirsdagsklubben fra Simmersted på besøg i Kolding Politimuseum.
Alle 35 var enige om, at det var et spændende besøg med tilbageblik i politiet historie og med en interessant beretning fra en tidligere stor retssag i Kolding området.
Det var hvert et minut af det 3½ time lange besøg værd, og kan varmt anbefales. Det skal nævnes, at det var inklusiv et dejligt kaffebord med chokolade lagkage til.

Tirsdagsklubben fra Simmersted og omegn  skriver den   24-10-2018
Tirsdag den 23/10 -18 var 35 deltager fra klubben på besøg i politi-museum. Det var en fantaskist oplevelse, ikke kun den gode kaffe og lagkage, nej fortællingerne om effekter, kriminalsager mm. Det kan stærkt anbefales, virkelig en god oplevelse.
Tirsdagsklubben.

Poul S. Dahl  skriver den   11-10-2018
Aktivitetsudvalget 3F Kolding havde arrangeret et besøg på Kolding Politimuseum mandag 8. oktober, hvor 16 personer fik en god og grundig rundvisning,dm samt et oplysende foredrag om, hvorledes man sikrer sig tekniske spor på et gerningssted.